Tillåtande och lugna rörelser utifrån kroppens villkor!

Var du vill, när du vill. Med eller utan matta.
Landa i tacksamhet.
Ett härligt flöde genom hela kroppen. Liggandes, sittandes eller stående.

Vad är Sensing Yoga?

En underbar yogaform med fokus på att känna och uppleva och framför allt, att röra sig utifrån hjärtat istället för hjärnan.

Sensing Yogan hjälper dig att lära känna din kropp bättre och hur den fungerar samt få förståelse för vad som pågår inom dig med ett tillåtande förhållningssätt och med självmedkänsla. Vi släpper taget om prestationen, placerar hjärnan utanför mattan och utgår från friheten och det naturliga, dvs våra medfödda rörelser. Precis så som djuren gör, mer intuitivt istället för att tänka och analysera. Naturliga rörelser som redan finns i din kropp. En yogaform som hjälper din kropp att läka. 

Du behöver inte ha någon erfarenhet av yoga eller annan träning för att kunna utöva Sensing Yoga.

Nyfiken på att utöva Sensing Yoga?

Varmt välkommen till  Hotell Fritiden i Ystad. Varannan söndag håller jag i ett härligt pass. Läs mer om utbudet på Wellness-avdelningen och boka din plats här

Vill du prova på men bor inte i närheten? Kontakta mig så bokar vi en tid när vi möts online. Det går precis lika bra! Ett uppskattat alternativ för många som vill stanna kvar hemma i sin trygga och lugna miljö.

Vill du redan nu ta del av olika övningar för kropp och själ? Varmt välkommen till min youtube-kanal. Vill du läsa mer om Mia Elmlund som är modern till Sensing Yoga kan du besöka hennes hemsida.

Min resa inom Sensing Yoga

Min tro är att saker och ting kommer till oss i precis rätt tid. Sensing Yogan kom in i mitt liv januari 2021. Innan dess hade jag provat flera olika typer av yogaformer. När det dök upp information i mitt flöde om en kurs inom Sensing Yin tilltalade det mig direkt. Jag anmälde mig till kursen utan att ha någon aning om vad det innebar. Det räckte med att känslan kändes helt rätt. Jag föll pladask. Sensing Yogan känns så rätt för mig. Ingen prestation, inga krångligheter, inga jämförelser utan naturligt, mjukt och kravlöst helt utifrån mina egna förutsättningar. Sensing Yogan har hjälpt mig att släppa taget (ännu mer) om kontrollen och prestationen, jag har fått en djupare kontakt och förståelse för min kropp och rörelserna har öppnat upp flödet i min kropp vilket har gjort att gamla spänningar som länge funnits i min kropp äntligen har kunna släppa taget. Under 2022, vidareutbildade jag mig och blev klar Sensing Yoga-instruktör. Främst för min egen del men också för att jag ska känna mig trygg i att kunna dela med mig till andra. Vilket jag nu kan, alldeles underbart! Ibland delar jag med mig via sociala medier, jag delar med mig av olika rörelser i mina möten med klienter och sedan sommaren 2022 kan du även utöva Sensing Yoga på Fritiden Hotell och Kongress i Ystad tillsammans med mig. Varmt välkommen!

Fotograf: Maria Neldeborn