Referenser

Samtal i kombination med mindfulness, energiterapi och healing

"Blev sjukskriven 12/5 med diagnoserna utmattningssyndrom och akuta stressymtom. Tack vare Emma så är jag åter i balans fysiskt, psykiskt, känslomässigt och andligt. Emma har gett mig mig verktyg för att kunna tillfriskna, en dag i taget. Mindfulnessövningarna och Emmas kärleksfulla sätt att utmana mina tankar och beteenden har hjälpt mig otroligt mycket och lett till att jag står stadigt idag. Emma är den bästa coachen/terapeuten jag någonsin träffat och är evigt tacksam." /Anneli   


"Jag vill bara spalta upp vad jag känner har hänt under tiden sedan jag började gå hos dig, och detta pga av dig. Så tack för att jag kan spalta upp alla punkter nedan:
- Trygg i vem jag är som person, accepterat och uppskattar och är numera stolt över vem jag är.
- Ställer mig frågan ”För vems skull?”, om svaret är för andras skull, då är det fel anledning.
- Jag har börjat bry mig mindre om vad andra tänker och tycker när det kommer till mig eller mitt/vårt sätt att göra saker på
- Träna av rätt anledning - för att må bra.
- Äta av rätt anledning - för att må bra.
- Inte jämföra mig med andra.
- Stanna upp i nuet och njuta.
- Behöver något inte göras nu och bara tanken på det stressar mig, släpp det och återuppta det när energin finns, det mesta löser sig utan överplanering.
- Börjat acceptera min kropp, uppskatta den för sina funktioner, och ofta även tycka den är snygg. Sträcka på mig och känna stolthet.
- Känner ett inre lugn
- Ta till meditation när det behövs. Ibland bara andas djupt ner i magen några andetag och allt blir bättre.
- När olustiga känslor kommer kan jag möta dem genom att bekräfta att de är där, men sen inte agera på eller värdera dem. Och då försvinner de ofta. (Detsamma gäller olustiga minnen)
- Använda mig av SOAS och ”En tanke är bara en tanke”
- Släppa saker snabbt, slutat älta saker (tar ju bara massa energi och ändrar inget). På samma sätt inte oroa mig för framtiden. Det löser sig typ alltid ;)
- Lärt mig att sätta familjens och min hälsa och välmående i främsta rummet och sedan umgås med andra utefter det, och respektera vår tid och våra önskemål, därigenom måste andra acceptera det också och respektera oss.
- Inte ta åt mig av kommentarer från andra, då jag lärt mig att de ofta är projektion och inte alls har med mig att göra, och även om det skulle ha det, så behöver inte jag ta åt mig av det
- Att det är jag som har makten över vilka tankar som ockuperar min hjärna och var jag lägger min energi.
- Att ha rimliga förväntningar på personer, saker, situationer
- Att jag vet att jag och vår familj har jobbat och jobbar dagligen på, gör prioriteringar och val för att kunna ha den underbara livsstil, höga livskavlitén och relationen som vi har, och därmed känner jag på riktigt att jag/vi förtjänar det.
- Att vissa dagar mår man dåligt/är trött, och det är helt okej, då måste man inte göra några stordåd :)
- Det viktigaste är här och nu, allt annat kan vänta.
- Ett sundare förhållande till sociala medier, ta del av vissa saker, men så fort det påverkar mig negativt bara stänga ner.

Blir så glad och stolt när jag läser dessa punkter, så stort tack och stor eloge till dig som funnits där och väglett mig och hjälpt till att göra detta möjligt! Jag tycker att du är fantastisk både som person och på ditt jobb. När du kan göra ett sånt jobb och vara stöd och hjälpa mig som brottats med min självkänsla i hela mitt liv, och nu bara vill sträcka på mig och njuta av livet. Har svårt att med ord uttrycka hur fantastisk jag tycker att du är!" /M.


"Tack så jättemycket för idag. Gick därifrån med stor lättnad och kände mig glad. Sitter kvar än, men nu härligt avslappnad i sinnet och somnar snart. Med dig som terapeut gör underverk på mig, aldrig varit med om detta tidigare. Känner lugn och inget behov att göra någonting åt något i nuläget. Jag mår bra och det är det som är huvudsaken, då fungerar allt annat."
/Marita


Mindfulnesskurs

Jag är otroligt glad och tacksam över att jag fått möjligheten att gå denna 8 veckors kurs. Inte bara har jag längtat och sett fram emot varje tillfälle, då de ger energi och ett lugn. Det har varit underbart att få komma helt utan krav på prestation eller någon förväntan på sig, bara för att koppla av och vårda det inre. Men jag är även stolt och nöjd med den resa jag känner att jag gjort, och framför allt påbörjat. Att varje vecka ha utvecklats, och fått med mig verktyg att använda i vardagen för att hitta ett lugn, hantera utmanande situationer och leva i nuet. Ett nytt sätt att se på livet med fler nyanser, och att njuta av att vara i stunden och av både stora, men även de små sakerna i vardagen.
/Michelle


Energibehandling

Med Emmas hjälp kom jag i kontakt med ett gammalt trauma som jag trodde jag jobbat klart med. Jag kunde för första gången vända
perspektivet 180 grader och se situationen ur den andres synvinkel. Istället för att fokusera på hur jag blivit sårad, kunde jag se min del, mitt ansvar och hur även jag sårat. Nu har jag kunnat förlåta, mig själv inkluderat och lägga det bakom mig - fri!
Jag känner en enorm tillit till Emmas lugna och trygga person. Hon är en mycket kompetent terapeut som jag varmt kan rekommendera." 
/Anna

Jag har svårt att släppa taget och följa någon annan i guidade övningar. Emma förstod och gav mig den inre frihet jag behövde för att komma vidare genom ett par energiterapi- sessioner. Varsamt ledde hon mig så finkänsligt att jag kunde göra mina inre resor på ett sätt som förde mig framåt. Hon litade på processen inom mig och det var det jag behövde, lugn och ro i övningarna, för att upptäcka alla mina subtila signaler. Jag är tacksam över att ha haft Emma som guide och jag lärde känna flera nya aspekter av mig själv. Tack för allt Emma."
/Mikael