Tjänster & priser

Privatpersoner

Alla tjänster (utom healing) går alldeles utmärkt att boka online. Tidsbesparande och du kan ansluta dig oavsett var du befinner dig. 

Konsultation
Som ny kund bjuder jag alltid på en kostnadsfri konsultation på 30 min. Här får vi möjlighet att känna av att personkemin stämmer samt få en inblick vad du önskar hjälp med.


Mindfulness
Unna dig en stund att landa och koppla av och fokusera på här och nu. När du tränar upp din medvetenhet om dig själv och vad som pågår just nu ökar du ditt fokus, låter sinnet vila och fyller på med ny härlig energi. Mindfulness är ett fantasiskt verktyg att använda sig av i vardagen. Läs mer här.

5 tillfällen á 60 min, 3495:- För dig som är nyfiken och vill prova på eller för dig som önskar att fördjupa dina kunskaper och erfarenheter om mindfulness. Du får ta del av olika avslappnade övningar och får med dig fakta och teknik om mindfulness samt verktyg du kan använda dig av i vardagen som är anpassade utifrån dina behov.


Healing
45 min, 550:-
En avslappnande behandling som sätter igång din egen läkningsprocess. Healing stärker din livsenergi och aktiverar den självläkande förmågan i din kropp. Vi börjar och avslutar alltid med ett kort samtal.


Kognitiv coachning 
I kognitiv coachning fokuserar vi på nuet och arbetar oss framåt mot dina mål, utifrån dina behov och förutsättningar. Läs mer om coachning här.

Samtalsterapi
Ibland känns det som vi sitter fast och inte kommer vidare i livet. I samtalsterapi gör vi en kartläggning där vi går igenom alla aspekter som påverkar dig just nu men även aspekter som är av betydelse från tidigare år. Jag hjälper dig att komma till nya insikter och att bli mer medveten om dina mönster som hindrar dig från att utvecklas och förändras. Läs mer om samtalsterapi här.


Coachning/terapi: 60 min, 900:-
Coachning/terapi: 90 min, 1200:-

Paketerbjudande:
5 samtal á 60 min, 3995:-
5 samtal á 90 min, 4995:-

8 samtal á 60 min, 6200:-
8 samtal á 90 min, 7995:-


Terapeutisk hypnos
Under en hypnossession kommer du i kontakt med din kropp och ditt undermedvetna. Läs mer här.

60 min, 900:- För dig som behöver boosta din energi eller vill ha hjälp att balansera dina energier och lösa upp de knutar/känslor eller tankar som antingen håller dig tillbaka eller skapar annan obalans i kroppen. Eller för dig som har smärta av olika anledningar.  

90 min 1200:- eller 120 min 1500:- För dig som vill jobba på djupet och verkligen vill komma till botten med problemet/situationen. Jag rekommenderar 120 min första sessionen. 

Paketerbjudande:
3 sessioner á 90 min, 3250:-   
5 sessioner á 90 min , 4995:-
8 sessioner á 90 min , 7995:-


Mindfulnesskurs i grupp:

Nyfiken på mindfulness, 5 träffar
För dig som är nyfiken på mindfulness och vill prova på och se om det är något för dig. Inga förkunskaper behövs.

Mindfulness för fokus och energi, 3 träffar
För dig som är nyfiken på mindfulness och vill fylla på med ny energi och öka ditt fokus. Inga förkunskaper behövs.  

Mindfulness Här&Nu, 8 träffar
Grundkurs i mindfulness. Syftet med denna kurs är ökad livskvalitet. Vi utför olika mindfulnessövningar tillsammans, går igenom vad begreppet mindfulness står för, varför vi behöver medveten närvaro och vad som händer i vår hjärna när vi tränar mindfulness. Du får material med dig hem samt tips på olika vardagsövningar. Inga förkunskaper behövs.

Mindfulness vid stress
Mindfulness vid smärta och sjukdom

Mindfulness vid depression
Mindfulness vid ångest
Antalet träffar enligt överenskommelse.         

Avbokning 24 timmar innan bokad tid annars debiteras fullt pris.     

Företag

Mindfulness på arbetsplatsen

Coachning, individuellt eller i grupp.

Föreläsning
Pris enligt offert. 

Skola 

Mindfulness för barn i förskola eller skola
Pris enligt offert.